En del af ‘hoodHeroes og FN’s verdensmål

På ‘hoodheroes kan du se mere om mit og andres arbejde for FN’s verdensmål. Se min ’hoodhero profil her. Giv mig gerne en bedømmelse, hvis du synes mit virke er værd at fremhæve i forhold til FN målene, som jeg arbejder på at understøtte.

Hood heroes

FN’s verdensmål – hvorfor?

FN’s verdensmål er formuleret for at gøre det muligt at se, hvad vi skal arbejde for på globalt plan for at bevæge os henimod en højere grad af bæredygtig global udvikling.

Mit professionelle og personlige virke er præget af et ønske om at gøre en forskel for og i verden. Jeg gør dette arbejde transparent gennem platformen ‘hoodheroes, der er en katalysator for FN’s verdensmål, arbejdet mod målene. ‘hoodheroes bringer virksomheder, organisationer og borgere sammen. Læs mere her

Læs mere om ’hoodheroes her: https://hoodheroes.co