Individuelle samtaler

Samtaleforløb kan tage udgangspunkt i en presserende problemstilling, som du har brug for at få hjælp til her og nu. Det kan f.eks. handle om stress, sygdom, depression, angst, tab, dødsfald, og bearbejdning af traumer.

Samtaleforløb kan også tage udgangspunkt i en udfordring, du har tænkt over længe, et ønske om at ændre nogle ting i din tilværelse, et ønske om at udvikle dig og håndtere nogle områder af dit liv på nye, anderledes måder.

Samtaler kan også, og det oplever jeg ofte, bunde i et ønske om at holde fast i nogle nye mønstre og nye opmærksomheder, at give dem plads og fokus. Ofte oplever jeg at personer, der har haft et akut samtaleforløb, og er kommet om på den anden side, ønsker at ”holde deres nye fokus vedlige” ved at tage en time-out i form at en opfølgningssamtale en gang imellem.

EMDR viser særdeles gode resultater i forhold til behandling af traumer og anbefales af WHO. EMDR har udover traumebehandling hjulpet mange mennesker i forhold til mange typer af psykologisk stress.

Læs mere om denne terapiform under EMDR behandling.

Jeg er trænet i EMDR behandling. Er du interesseret i at komme i forløb med denne behandlingsform, kontakt mig gerne.

 

Vil du læse mere?

Så klik her for at gå til siderne om parsamtaler, samtaleforløb og EMDR behandling.

Kontakt

Overvejer du om du skal kontakte en psykolog, og du er i tvivl om du skal gå i gang med psykologsamtaler, er du meget velkommen til at kontakte mig for spørgsmål og nærmere afklaring.

Mail: arm@annrubens.dk
Tlf: 29 40 47 26